Tanoda Fotóiskola Logo

Alapképzés

Alapképzés<

A 4 részből (Kedvcsináló; Kezdő; Haladó; Haladó Plusz) álló alapképzés célja, hogy a hozzánk jelentkező a nulláról az érett, az eszközét jól ismerő és használó, gondolkodó fotóssá váljon. A Haladó és/vagy a Haladó Pluszt kurzust befejező diákok minden évben a Novák Galériában mutatkoznak be.1/1

Kedvcsináló • A fotózás alapjai (egy napos workshop) - március 2

tematika: Szeretsz fotózni, de alig tudsz valamit a technikáról? Észreveszed, amit mások nem, de nehezedre esik megragadni? Jó lenne tudni mi az a sok beállítási lehetőség a gépeden? 9 órától este 6-ig tartó egy napos workshopunk egyaránt lehetőséget biztosít a fotózás technikai alapjaiba való bepillantásra és azok gyakorlati alkalmazására. A délelőtti órákban a részvevők megismerkedhetnek a fényképezőgép manuális beállításaival, a rekesz, zársebesség és érzékenység összefüggésivel. Délután gyakorlatban is kipróbálhatják a statikus és mozgó témák fotózását, a kis és nagy mélységélességi tartomány használatát és a különböző objektívek képi hatásait. A workshop remek lehetőség arra, hogy eldöntsd, akarsz-e a fotózás világában alaposabban elmélyedni. A részvételnek nem feltétele saját felszerelés, azon jelentkezőknek, akiknek nincs felszerelése biztosítunk fényképezőgépet. A tanfolyam díját legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal kell befizetni átutalással (részletek a "Fizetés" menüpont alatt) vagy személyesen a Károly Krt 3/A félemeletén található Oktatóterem portáján. A képzést teljesen kezdőknek ajánljuk. Ha szükség van rá, felszerelést is biztosítunk.
óraszám: 8 óra
min-max fő: 8-15 beiratkozott:
22/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Bakonyi László, Hargitai Dávid, Komlós Ádám
ár: 15 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.03.02 09:00
jelentkezem
1/2

Kedvcsináló • A fotózás alapjai (egy napos workshop) - március 9

tematika: Szeretsz fotózni, de alig tudsz valamit a technikáról? Észreveszed, amit mások nem, de nehezedre esik megragadni? Jó lenne tudni mi az a sok beállítási lehetőség a gépeden? 9 órától este 6-ig tartó egy napos workshopunk egyaránt lehetőséget biztosít a fotózás technikai alapjaiba való bepillantásra és azok gyakorlati alkalmazására. A délelőtti órákban a részvevők megismerkedhetnek a fényképezőgép manuális beállításaival, a rekesz, zársebesség és érzékenység összefüggésivel. Délután gyakorlatban is kipróbálhatják a statikus és mozgó témák fotózását, a kis és nagy mélységélességi tartomány használatát és a különböző objektívek képi hatásait. A workshop remek lehetőség arra, hogy eldöntsd, akarsz-e a fotózás világában alaposabban elmélyedni. A részvételnek nem feltétele saját felszerelés, azon jelentkezőknek, akiknek nincs felszerelése biztosítunk fényképezőgépet. A tanfolyam díját legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal kell befizetni átutalással (részletek a "Fizetés" menüpont alatt) vagy személyesen a Károly Krt. 3/A félemeletén található Oktatóterem portáján. A képzést teljesen kezdőknek ajánljuk. Ha szükség van rá, felszerelést is biztosítunk.
óraszám: 8 óra
min-max fő: 8-15 beiratkozott:
13/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Bakonyi László, Hargitai Dávid, Komlós Ádám
ár: 15 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.03.09 09:00
jelentkezem
1/3

Kezdő tanfolyam • "Úristen, értem!" - szerdai csoport

tematika: Van egy fényképezőgéped, de úgy érzed nem tudod még kihasználni? Tudni akarod, milyen szenzorok és objektívek vannak, hogy mi a blende, záridő és ISO szentháromsága? Szeretnél technikailag tökéletes képeket készíteni és sokat fejlődni vizuálisan is? Gyere el a 8 alkalmas (16 órás) kezdő fotós tanfolyamunkra és tanuld meg a fényképezés legfontosabb technikai alapjait. Az elméleti anyagrészt 3 az órákhoz kapcsolódó és egy az utolsó hét hétvégéjére eső külső gyakorlat egészíti ki. Az órák szerdánként este 6-8-ig tartanak. A tanfolyam díját legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal kell befizetni átutalással (részletek a "Fizetés" menüpont alatt) vagy személyesen a Károly Krt 3/A félemeletén található Oktatóterem portáján. A képzést teljesen kezdőknek ajánljuk. Ha szükség van rá, felszerelést is biztosítunk.
óraszám: 16 óra
min-max fő: 8-15 beiratkozott:
5/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Bakonyi László, Hargitai Dávid, Komlós Ádám
ár: 45 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.03.27 18:00
jelentkezem
1/4

Kezdő tanfolyam • "Úristen, értem!" - csütörtöki csoport

tematika: Van egy fényképezőgéped, de úgy érzed nem tudod még kihasználni? Tudni akarod, milyen szenzorok és objektívek vannak, hogy mi a blende, záridő és ISO szentháromsága? Szeretnél technikailag tökéletes képeket készíteni és sokat fejlődni vizuálisan is? Gyere el a 8 alkalmas (16 órás) kezdő fotós tanfolyamunkra és tanuld meg a fényképezés legfontosabb technikai alapjait. Az elméleti anyagrészt 3 az órákhoz kapcsolódó és egy az utolsó hét hétvégéjére eső külső gyakorlat egészíti ki. Az órák csütörtökönként este 6-8-ig tartanak. A tanfolyam díját legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal kell befizetni átutalással (részletek a "Fizetés" menüpont alatt) vagy személyesen a Károly Krt 3/A félemeletén található Oktatóterem portáján. A képzést teljesen kezdőknek ajánljuk. Ha szükség van rá, felszerelést is biztosítunk.
óraszám: 16 óra
min-max fő: 8-15 beiratkozott:
3/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Bakonyi László, Hargitai Dávid, Komlós Ádám
ár: 45 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.03.28 18:00
jelentkezem
1/5

Haladó tanfolyam • "Ha többet akarsz!"

tematika: Érdekel mitől jó egy fénykép? Ismered a technikát, de kíváncsi vagy az apró trükkökre? Nálunk megtanulhatod, milyen vizuális rendszer épít fel egy jó fényképet. Megismerheted a színek és fények önálló világát. A 10 alkalmas (20 órás) kiállítással záruló tanfolyam végére, önálló vizuális nyelvvel rendelkező, technikailag magabiztos fotóssá válhatsz, aki tudatosan és örömmel fényképez. A tanfolyam díját legkésőbb a kezdés előtt 10 nappal kell befizetni átutalással (részletek a "Fizetés" menüpont alatt) vagy személyesen a Károly Krt. 3/A félemeletén található Oktatóterem portáján.
óraszám: 20 óra
min-max fő: 8-15 beiratkozott:
4/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Porszász Áron / Komlós Ádám
ár: 65 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.03.26 18:00
jelentkezem
1/6

Halado Plusz • "Fény-Kép-Ész kurzus"

tematika: A 24 órás, 12 alkalmas (minden héten egy) "Fény-Kép-Ész" tanfolyamon a vizuális kommunikáció kerül a fókuszba. A résztvevőket a konceptuális fotográfia megismertetésével arra késztetjük, hogy először gondolkodjanak és csak azt követően fotózzanak. A kurzus alatt minden résztvevőnek egy adott témát kell kidolgoznia. A tanfolyam a legjobb alkotásokat bemutató kiállítással zárul.
óraszám: 24 óra
min-max fő: 5-15 beiratkozott:
3/15
jelentkezés feltétele: nincs
tanár: Hargitai Dávid, Komlós Ádám, Porszász Áron
ár: 75 000 Ft
tanfolyam kezdete: 2019.04.17 18:00
jelentkezem